Telefoon: 0115 530800 E-mail: info@garage-axel.nl

  • Autobedrijf axel

APK online

APK online. Welkom bij Rob Dees Autobedrijf!

U bent online op zoek naar mogelijkheden voor uw APK keuring en zodoende kwam u bij Rob Dees Autobedrijf terecht. Dat treft, want deze ervaren monteurs gaan graag aan de slag met uw auto. Of het nu een APK of een onderhoudsbeurt betreft, dit autobedrijf heeft de kennis in huis om uw auto in optimale conditie te houden. U wilt immers toch ook zo lang mogelijk veilig en met plezier in uw auto blijven rijden? Wij van Rob Dees Autobedrijf begrijpen als geen ander dat u uw auto met een gerust hart aan een professional wilt overlaten. Daarom beschikken wij in onze werkplaats over moderne apparatuur waar wij vakkundig mee omgaan.

APK onlineAltijd garantie op de onderdelen

Brengt u uw auto bij ons voor de jaarlijkse APK of een onderhoudsbeurt, dan gebruiken wij uitsluitend eersteklas onderdelen. Dit betekent voor u een garantie op de onderdelen en bedrijfszekerheid van uw auto. Uiteraard brengen wij u altijd van tevoren op de hoogte van de werkzaamheden die wij gaan uitvoeren en de verwachtte kosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Kortom, welk merk auto u ook heeft, onze monteurs hebben alles in huis om deze te keuren.

Kom gerust eens langs

Heeft u online over APK gelezen en bent u enthousiast geworden? Of heeft u een technische vraag? Kom gerust langs in onze autogarage, waar u vriendelijk te woord wordt gestaan door Rob Dees zelf. Wij staan voor u klaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00u tot 17.00u en zelfs op zaterdag van 10.00u tot 17.00u!

   Contact opnemen     Meer informatie