Telefoon: 0115 530800 E-mail: info@garage-axel.nl

  • Autobedrijf axel

Occasion Axel

Een betrouwbare occasion in Axel vindt u bij Rob Dees Autobedrijf

Van harte welkom bij Rob Dees Autobedrijf, waar u terecht kunt voor een betrouwbare occasion in Axel en omstreken. Onze occasions zijn zeer divers. Dit betekent dat u een ruime keuze heeft in diverse prijsklassen en merken. Via onze website kunt u eenvoudig filteren tussen ons aanbod. Kies bijvoorbeeld uw gewenste merk, bouwjaar en het maximale bedrag dat u wenst te besteden. Heeft u vervolgens een occasion gevonden die voldoet aan uw wensen? Dan heten wij u van harte welkom in onze showroom. We maken graag kennis en kunnen u dan meer informatie geven over desbetreffende auto. Uiteraard kunt u ook direct een proefrit maken om zeker te weten dat de auto bij u past.

Occasion AxelAltijd een ruim scala

Rob Dees is één van de grootste occasiondealers in Zeeland. Dit betekent dat u altijd kunt rekenen op een ruim aanbod occasions in Axel, zowel regulair als exclusief. Uiteraard worden alle automobielen altijd nagekeken door onze ervaren monteurs, alvorens deze de verkoop ingaan. U kunt dus rekenen op een betrouwbare, veilige auto waar u lang plezier van zult beleven!

Bekijk onze showroom eens

Kortom, kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom! Onze verkopers staan voor u klaar om u, indien gewenst, meer informatie geven. Tevens gaan wij ook graag voor u op zoek naar een auto naar wens. Maak uw wensen dus gerust kenbaar, dan kunnen we de mogelijkheden met u bespreken.

   Contact opnemen     Showroom