Telefoon: 0115 530800 E-mail: info@garage-axel.nl

  • Autobedrijf axel

Occasions Terneuzen

Occasions in Terneuzen en omstreken: kies voor betrouwbaarheid!

Bent u op zoek naar betrouwbare, veilige occasions in Terneuzen of omstreken? Wij van Rob Dees Autobedrijf staan klaar in onze showroom met een ruim scala occasions. Alvorens wij deze verkopen, wordt er altijd een uitgebreide check gedaan door onze ervaren monteurs. U kunt rekenen op de kennis en ervaring van ons serviceteam!

Occasions TerneuzenU kunt rekenen op een ruime keuze

Bent u op zoek naar een dealer met een ruim aanbod, bijvoorbeeld omdat u specifieke wensen of eisen heeft? Dat treft, want wij zijn één van de grootste occasion dealers uit Zeeland en bieden zowel regulaire als exclusieve occasions in Terneuzen (Axel) aan. Daarnaast staat een hoge service bij ons altijd centraal. Dat betekent dat u kunt rekenen op een veilige, betrouwbare auto waar u jarenlang plezier van zult hebben. Door ook onderhoudsbeurten en APK aan te bieden, kunt u ten alle tijden bij onze garage terecht. Meestal kunt u al gelijk of binnen 24 uur geholpen worden! Ook op zaterdag staan wij voor u klaar om kleine reparaties uit te voeren.

De koffie staat klaar!

U kunt op onze website eenvoudig de occasions die wij hebben staan bekijken. Zoek uw gewenste auto door te filteren op merk, prijsklasse en kilometerstand. U kunt natuurlijk ook altijd onze showroom komen bekijken, waar wij voor u klaar staan. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag uw wensen, zodat we gericht voor u op zoek kunnen!

   Contact opnemen     Showroom